Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

BINE AI VENIT!

Fondat în 2015, Canabis Club România are ca scop informarea și sfătuirea celor care vor ce-i mai bun de la viață. Pe site veți găsi informații importante despre canabis și beneficiile sale medicale dovedite, studii și cazuri medicale, rezultatele cercetărilor cu privire la canabis și cum poate ajuta persoane cu diverse afecțiuni.

Pe site veți găsi o pagină de forum unde vă puteți informa, și puteți dezbate cu alți membrii despre canabis și nu numai!

Cine suntem?

Canabis Club România s-a născut din dorința de a educa, informa și ajuta oamenii.

Cunoașterea e Putere!

Acum că multi dintre noi știm despre beneficiile aduse de canabisul medicinal, avem puterea de a-i ajuta pe alții, și de a-i informa despre această plantă miraculoasă! Toți putem da sau primii informații, dar important este să dăm informația mai departe celor dornici să învețe, sau să afle mai multe! De aceea suntem aici! Împreună putem schimba părerea generală a oamenilor, si în special a Guvernului față de Canabis. Canabisul nu ar trebui să fie privit ca un drog, canabisul ar trebui să fie cunoscut ca o plantă importantă pentru corpul și mințile noastre, care poate VINDECA un număr mare de boli/afecțiuni. Aceleași boli care au fost privite de medicina modernă ca fiind IMPOSIBIL DE VINDECAT. Cea mai bună cale este aceea de a da vorba mai departe și va funcționa mai bine decât orice platformă de socializare sau strategie de marketing. Datorăm măcar atât copiilor și părinților noștrii bolnavi, care au nevoie disperată de tratament. Cea mai bună armă este informarea, învață-i pe cei din jur că există și alte căi înafară de durere și tristețe! Există speranță!

Bine de știut

Canabisul este o plantă puternică ce poate crește atât în natură de una singură cât și cu ajutorul oamenilor. Folosită de mii de ani, și-a demonstrat beneficiile pe parcurs, demonstrând multe proprietăți ce ne pot ajuta în viața de zi cu zi. Canabisul poate fi procesat în benzină, textile, materiale de construcție și desigur, cea mai bună folosință a acesteia este în scopuri medicinale. Veți găsi mai multe informații interesante pe site!

Specializările Noastre

Cannabis Awareness 100%
Speaking Events 60%
Cannabis Tourism and resorts 80%
Product support 90%

Cine suntem

Echipa Noastră
Graham
General Manager
Graham a devenit interesat in decriminalizarea si legalizarea canabisului in Romania acum 7 ani, cand s-a mutat in Romania din Olanda, bazandu-se pe experienta acumulata in Amsterdam in ceea ce priveste Marijuana Medicinala. S-a decis sa se alature membrilor din conducerea Cannabis Club Romania, devenind astfel unul dintre cei mai antrenati membri din conducere.
Pe langa munca sa in CCR, Graham s-a asociat cu diferiti activisti pro canabis sa ajute la schimbarea legilor cu privire la canabis in Romania. Graham este un ecologist, antreprenor si are experienta in diferite medii de afacere de tip start-up.

Roxana
PR Manager
Roxana are un rol activ in dreptatea sociala, consultanta si educatie. Un profesionist in marketing si consultanta, specializandu-se pe rezultate, politici de afacere si pozitionare strategica.

Ionuț
Pledant
Am devenit interesat de proprietățile Cannabis-ului medicinal după ce unul din părinții mei s-a stins din cauza cancerului. De atunci mă educ despre beneficiile acestei plante minunate și încerc să împart din cele învățate celor interesați.

Alexandru
Pledant
Alexandru s-a alăturat echipei Canabis Club România cu intenția de a ajuta și a informa în mod corect oamenii cu privire la beneficiile și utilizările canabisului în scopuri medicinale.

Devino un membru C.C.R.!
Pledant
Pentru mai multe informații contactează-ne la adresa: contact@cannabisclub.ro și trimite-ne o scurtă prezentare a motivelor pentru care vrei să ni te alături.