Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vă mulțumim pentru participarea la petiția online, acum vom răspunde la câteva întrebări inclusiv la feedback-ul primit cu privire la aceasta:

De ce am pornit aceată petiție?
Scopul principal a fost cel de a “măsura” nivelul de implicare al oamenilor, cât și deschiderea acestora pentru o petiție reala. Această petiție a avut scopul de a ne arăta ce vreți voi să se schimbe, și acum știm clar! În curând vom publica niște update-uri majore pe site-ul nostru www.cannabisclub.ro cât și pe pagina de Facebook.

O petiție online nu va ajuta la disponibilizarea medicamentelor pe bază de canabis, și nici la legalizarea consumului recreațional. Am menționat asta chiar noi în textul petiției.

Când se vor trimite premiile?
Premiile vor fi trimise imediat după ce câștigătorii ne răspund la email, deci nu uitați să vă verificați inbox-ul! (Email-ul va fi trimis până în data de 26 August)

De ce nu anunțați câștigătorii?
Deoarece petiția este una confidențială, așadar numele, adresele de email cât și alte detalii ale participanților nu pot fi dezvăluite.

Pentru alte întrebări/feedback vă rugăm să ne lăsați un email pe adresa Contact@cannabisclub.ro, sau un mesaj pe rețelele de socializare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.